Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Brief


< 1 2 >< 1 2 >
Brief

Briefs er for mange mænd en fast del af deres undertøjsvalg. Hos FashionHero.dk har vi et stort udvalg af briefs til mænd i mange forskellige styles og farver. Uanset om du leder efter briefs til brug under jakkesættet uden at vække opsyn, eller breifs i opsigstvækkende moderigtige farver, kan du finde lige dem, du behøver her hos FashionHero.dk.

På FashionHero.dk har vi et stort udvalg i briefs til mænd. Vi forhandler briefs fra en lang række internationale brands som Hugo Boss, Calvin Klein, Muchachomalo, Resteröds, JBS og Claudio, Christiano Ronaldo og Bjørn Borg . De forskellige brands har udviklet briefs i mange år, hvilket er med til at garantere dig det nyeste inden for undertøjsmoden.

Vi forhandler briefs i forskellige størrelser fra XS til 3XL. Vores udvalg i briefs produceres i forskellige lækre kvaliteter herunder 100 % bomuld, mirofiber, modal, uld, polyester og elastan. Uanset om du er til ensfarvede, stribede, ternede, prikkede eller mønstrede, så har vi hele udvalget i breifs på FashionHero.dk.

Vi forhandler briefs i både 1-pack, 2-pack og 3-pack og du kan altid finde et godt tilbud på breifunderbukser på FashionHero.dk.