Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Tilbud


< 1 2 3 4 5 >



< 1 2 3 4 5 >

Tilbud på fashionhero

På denne side af Fashionhero.dk finder du alle vores mange forskellige tilbudsmodeller af Boxershorts, Breff, og trunks, samt sokker. Vi sammensætter forskellige pakkeløsninger på en lang række produkter, hvor du sparer en masse penge og får mulighed for at afprøve mange forskellige underbukser og sokker til gode priser, så du få mulighed for at prøve noget forskelligt, og finde den model der lige passer til dig.

 
Pakketilbud
 
Vores tilbudspakker er sammensat så du får absolut meste for pengene, og du kan altid finde gode pakketilbud på vores sokker og underbukser. VI har som oftest tilbud på mærker som Bjørn Borg, JBS, Resteröds, Claudio, Muchachomalo, Hugo Boss og mange flere. Vi skifter løbende vores kollektioner af sokker og underbukser ud, hvilket vil sige at mange af vores rester, er at finde har på tilbudsside til favorable priser
 
Hverdagstilbud
 
Det er også på denne side du finder vores hverdagstilbud, som er restpartier af høj kvalitet vi køber hjem. Vi regulerer hele tiden vores priser på sokker og underbukser, så du som kunde er sikret en god handel. Vores tilbud på sokker og underbukser kan måske gode virke billige, og nogen gange for godt til at være sandt men der er 100 % garanti for at alle vores vare er ægte, da vi køber dem direkte fra de enkelte leverandører. Klik rundt på siden og bliv inspireret af alle vores gode tilbud.