Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Gå en hel dag med Armani undertøj, og føl dig tilpas hele dagen igennem. Vi har en masse forskelligt undertøj fra Armani hos Fashionhero, find vores udvalg af underbukser såvel som T-shirts. Du kan få det i alle forskellige farver og størrelser. Der er noget for hver en smag. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Armani Undertøj


< 1 >< 1 >
I vores Armani undertøjs kollektion finder du:

Armani Underbukser

Underbukserne fra Armani sætter prikken over i?et. De er lækre, og vildt behagelige. Du vil ikke fortryde du tog dem på. Du kan finde dem i forskellige farver og størrelser. Det er lækre microfiber tights, trunks og briefs du finder her i shoppen. Men uanset hvilket par du vælger, ja så går du ikke forgæves. De fås i 3-packs såvel som 1-packs.

Armani T-shirts

Armani T-shirts er til dig som godt kan lide at gå med den direkte på kroppen uden noget udenover nødvendigvis. Dens perfekte pasform gør, at du både ser godt ud fordi den passer dig, men den er også blød og behagelig. De fås i 3-pack og her i hos Fashionhero har vi dem i hvid farve. 100% bomuld og med rund hals. Den har en god længde, holder form og facon selv efter vask.