Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Bjørn Borg Boxershorts


< 1 >< 1 >

Bjørn Borg Boxershorts

Er skuffen med boxershorts ved at være tom, eller trænger du bare til lidt nye farver i skuffen med boxershorts, så er du kommet til det helt rigtige sted. For på Fashionhero.dk finder du et af Danmarks største udvalg i Bjørn Borg Boxershorts. Bjørn Borg blev startet af den nu tidligere tennisspiller Bjørn Borg, som vandt Wimbledon fem år i træk, samt French Open et utal af gange. Umiddelbart efter Bjørn Borg stoppede karrieren startede han produktionen af Bjørn Borg boxershorts, som ligger i high end klassen. Bjørn Borg har gennem tiderne for alvor fået slået sig fast som et af de førende mærker inden for boxershortsindustrien, og er i dag at finde i mere en 15 forskellige lande. I dag kender de fleste boxershortsene fra Bjørn Borg, og en stor del af den danske befolkning har på et eller anden tidspunkt haft et par Bjørn Borg boxershorts. Bjørn Borg er mest kendt for deres mønstrede og farverige boxershorts, men de mere klassiske boxershorts er også at finde i Bjørn Borgs sortimentet.

Bjørn Borg Boxershorts modeller.

Bjørn Borg laver et utal af forskellige boxershorts. Der findes boxershorts med smalle elastikker, boxershorts med mellem brede elastikker, samt boxershorts med brede elastikker. Elastikkerne findes i flere forskellige kvaliteter, og med flere forskellige Bjørn Borg logoer. På den smalle elastik er det, det lille Bjørn Borg logo med skyggen oftest at finde. Dette logo er et af Bjørn Borgs ældste logoer og har været med til at pryde Bjørn Borgs boxershorts siden starten.

Den mellem brede elastik er en af Bjørn Borgs lidt nyere elastikker, men har fra dag ét været et kæmpe hit. Den mellem brede elastik er ved at vinde mere og mere indpas, og en stor del af Bjørn Borg kunden, som tidligere valgte boxershortsene med den smalle elastik er gået over til modellen med den mellem brede elastik. På boxershortsene med den mellem brede elastik er det oftest Bjørn Borgs nye logo som pryder elastikken. Her står Bjørn Borg med stor skrifttype, og med en mere moderne og enkelt skrifttype. Bjørn Borgs boxershorts med den brede elastik er et af de helt nye tiltag fra Bjørn Borg. Vi ser en stigende tendens til at de unge vælger boxershortsene med den brede elastik. Den berede elastik har et mere prangende udtryk og er klart det mest dominerede på denne boxershorts. På den brede elastik er det et stort Bjørn Borg logo, som pryder siden af elastikken på Bjørn Borgs boxershorts.

Boxershortsene fra Bjørn Borg findes også i flere forskellige længder. Her har Bjørn Bog valgt at inddele deres boxershorts i kategorierne trunks, short shorts, shorts og woven boxer. Trunks er den helt korte boxermodel fra Bjørn Borg. Denne model er kendetegnet ved helt korte ben, som er en mellemting mellem brief og short shorts. Short shorts er Bjørn Borg modellen med mellemlangt ben. Denne boxershorts er en mellemting mellem Bjørn Borgs trunks og deres shorts. Short shorts er en populær model, og kendes helt sikkert af alle Bjørn Borg elskere i Danmark. Bjørn Borgs shorts er klart den mest populære model. Dette er den model folk tænker på, når de hører ordret Bjørn Borg boxershorts. Shorts er også den boxershorts model, som du finder i forretningerne, da dette uden tvivl, er den mest populære Bjørn Borg model. Bjørn Borgs shorts model går ned til midt på låret, hvilket rigtig mange danske mænd godt kan lide. Woven boxer er den løse model fra Bjørn Borg. Denne model bruges tit som hygge eller nat boxershorts. Woven boxer er lavet med elastik i livet, og som oftest med knapper i skridtet og anvendes af mænd i alle aldre.


Bjørn Borgs pasform

Bjørn Borgs pasformer har altid været helt i top. Siden begyndelsen har Bjørn Borg jagtet den perfekte pasform, og har på mange måder fundet opskriften. I hvert fald har Bjørn Borgs boxershorts nogle af de bedste pasformer på markedet. Bjørn Borg går meget op i en god komfort. Dette har de gjort ved at minimere syninger, samt tabbet på indersiden af elastikken, for at minimere risikoen for gener.


Kvaliteten af Bjørn Borg boxershorts

Noget af det Bjørn Borg boxershorts er mest kendte for, er deres gode kvalitet, og det har gennem årene virkelig været noget Bjørn Borg er gået op i. Man kan på mange måder også sige, at det er lykkedes for Bjørn Borg, for deres boxershorts sælges i stigende grad i Danmark, men nu også i store dele af verden. Den mest kendte kvalitet er Bjørn Borgs bomulds kvalitet, som stort set alle mænd har et par boxershorts af. Denne boxershorts er lavet i forholdet 95% bomuld, og 5% elastan. Bomulden gør boxershortsene bløde og komfortable at have på og elastanen gør, at boxershortsene tilpasser sig kroppen, samt forhindrer de bliver løse.

Bjørn Borg og også kendte for deres microfiber boxershorts og anvendes typisk til aktivt brug. Microfiber gør, at du kan ånde igennem boxershortsene, og der ud over gør Microfiberen at du let kan komme af med sveden. Microfiberen gør at boxersene sidder komfortabelt, og er desuden super lette at have på. Microfiberboxershortsene fra Bjørn Borg er typisk lavet i 90% polyester og 10% elastan. Polyesteren gør boxershortsene super slidstærke og bidrager ligeledes til åndbarheden i boxershortsene. De 10% elastan giver dig optimal bevægelighed i boxershortsene, samt giver dig god komfort, da de tilpasser sig kroppen.


Markedsføring for Bjørn Borg boxershorts

For hver sæson kører Bjørn Borg forskellige temaer som går igennem på deres boxershorts. Et eksempel herpå er robottema, hvor der eksempelvis har været Packmann eller pixeleret mønster på nogen af Bjørn Borgs boxershorts. Et andet eksempel var da Bjørn Borg kørte deres naturtema, her kunne man eksempelvis finde Bjørn Borg boxershorts med motiver af græs, skyer eller havet. Temaerne er ofte sæsonbestemt, og er med til at skabe en rød tråd gennem Bjørn Borgs boxershorts kollektion.

Sæsontemaet bakker Bjørn Borg op i form af bilboardbannere, videoer samt en masse andet pr materiale. Dette har været med til at gøre, at alle Bjørn Borg elskere hele tiden har været opdateret på de nyeste boxershorts sæsonfarver og modeller. Bjørn Borg er et af de eneste mærker, som virkelig har formået at skabe trends indenfor farver på boxershorts. Med deres massive markedsføring har Bjørn Borg fået danskerne til at købe helt bestemte boxershorts, med bestemte mønstre og farver.

Der er mange forskellige boxershorts at finde i Bjørg Borgs varesortiment. Der er boxershorts med lange ben, boxershorts med korte ben samt boxershorts uden ben. Der er desuden mange forskellige elastikker og Bjørn Borg skrifttyper at vælge i mellem i Bjørn Borgs varesortiment. Der er den helt smalle boxerelastik, med det gamle Bjørn Borg skygge logo på. Der ud over er der boxershortsene med den, mellembrede elastikken, hvor der er vævet Bjørn Borg med det nye Bjørn Borg logo.

Bjørn Borg har på mange måder været frontfigur inden for boxershortsverdenen, og har også sat deres tydelige præg på nye boxershortstendenser. Samtidig har de været med til at løfte prisen for, hvad et par boxershort må koste, hvilket også har været med til at give Bjørn Borg den status de har i dag.

Bjørn Borg har med tiden skabt sig en stor og succesfuld virksomhed, og med det følger et stort ansvar. Man må sige Bjørn Borg på mange måder giver igen i form af donationer. Bjørn Borg har senest lavet kampagnen movember, som de fleste nok kender. Movember er et fænomen, hvor alverdens mænd verden over lader deres overskæg vokse i hele november måned. Formålet med dette er at sætte fokus på prostatakræft hos mænd. Bjørn Borg har gennem deres store movember kampanger landet over og via deres boxershortssalg doneret mange penge til fordel for prostatakræft. Dette er blot et af mange tiltag, som Bjørn Borg har taget stilling til gennem mange år.


Bjørn Borg boxershorts på Fashionhero.dk

På Fashionhero.dk finder du et af Danmarks største udvalg i boxershorts fra Bjørn Borg til de bedste priser. Shop dine Bjørn Borg boxershorts i ro og mag og få dem leveret lige til døren. Husk du altid får fri fragt, og den bedste service her. Så shop dine Bjørn Borg boxershorts online, nemmere bliver det ikke.