Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

På Fashionhero.dk finder du et af landets største udvalg i boxershorts. Her finder du boxershorts fra kendte mærker som Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, CR7, Bjørn Borg samt mange flere. Vores boxershorts findes i mange forskellige kvaliteter og farver. Vi forhandler flere forskellige boxershorts kvaliteter og du kan finde alt lige fra bomuld, og til microfiber boxershorts. Så om du skal bruge boxershorts til hverdag, fest
eller sports bruge, så kan de alle at finde her hos os. Vores boxershorts findes i mange forskellige farver, så om du er til ensfarvet boxershorts, ternet boxershorts eller stribede boxershorts så er de at finde her.
Husk vi altid sender dine boxershorts omkostningsfrit til dig, og der ud over kan du altid forvente en super service. Du modtager dine boxershorts inden for 1-2 hverdage
Se også vore underbukser, tights og trunks.

Boxershorts


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Boxershorts på fashionhero.dk

På Fashionhero.dk finder du et af Danmarks største udvalg i boxershorts til mænd, til de bedste priser. Så står du og mangler inspiration til en gave eller lignende, kan du finde det lige her, boxershorts er noget alle mænd kan bruge, og her finder du en bred vifter af forskellige boxershorts. Boxershorts er en af de vigtigste beklædningsgenstande i mandens garderobe, og derfor er det også vigtigt at boxershortsene har den helt rigtige pasform, så de sidder komfortabelt hele dagen.

Boxershorts er noget alle mænd bruger, og, da de fleste mænd skifter deres boxershorts hver dag, og derfor har vi her på Fashionhero.dk valgt at gøre det nemt for de danske mænd at shoppe deres boxershorts nemt og billigt online, og oven i købet få deres boxershorts leveret lige til døren, og husk at vi sender alle dine boxershorts fragtfrit. Vi har et kæmpe udvalg forskellige farvede boxershorts, så om du er til blå, grønne, ternet, stribet eller mønstret boxershorts, så kan vi altid hjælpe med et par boxershorts i den helt rigtige farve. Vores boxershorts passer til alle mænd, som om du er stor, lille, tyk eller tynd, så kan vi altid hjælpe dig med at finde den helt rigtige boxershorts til dig med den rigtige pasform. Vi kan også hjælpe med boxershorts til de fleste stilartet, så om du er til klassiske boxershorts, lange boxershorts, korte boxershorts, farverige boxershorts, eller måske lidt mere slim boxershorts, så er de alle at finde her på Fashionhero.dk. Vi føre boxershorts fra mærker som Bjørn Borg, Calvin Klein, Hugo Boss, Cristiano Ronaldo CR7, JBS Resteröds, Claudio, og mange flere. Alle vores boxershorts kommer direkte fra leverandørerne, og vi sørger altid for at købe stort ind, så vi kan få de bedste priser til dig. Du kan altid finde mange forskellige farver, designs og priser på vores boxershorts. Vi kan ekvipere dig til hver en lejlighed. Skal du have boxershorts til hverdag, fest eller nat, så vil vi altid kunne hjælpe med at finde den model som passer lige til dig og din smag. Vores boxershorts spænder vidt i priser. Er du til mærkevarerne, eller er du typen der tænker - ?Boxershorts er der alligevel ingen, der kan se?, så kan vi hjælpe med det hele. Fælles for alle vores boxershorts er den gode kvalitet. Vi forhandler her på Fashionhero.dk ingen varer, som vi ikke selv kan stå indenfor, og det er din garanti for, at du altid får boxershorts af topkvalitet fra os.

Hvad er forskellen på boxerhsorts

Når vi taler om Boxershorts, tights, trunks breif osv. ?Gælder det om at holde tungen lige i munden? for hvad er forskellen på allle disse underbukser. Boxershorts et gammelt udtryk som stammer helt tilbage fra 1840 tallet hvor det bokserne fandt ud af at det var dejlige at bokse i korte boxershorts, for på den måde hurtigere at kunne flytte benene. Boxershortsene var desuden også mere komfortable at have på da de var meget lettere at have på end en bomuldsbuks. Boxershortsene har i genne tiden udviklet sig meget, men den mest normale form for boxershorts er den løse model med knapper i skridtet og den brede elastik i livet. I den traditionelle løse boxershorts har i mange år været en af de mest populære modeller da den var komfortabel at have på, og fandtes i mange flere forskellige farver. I dag er der også mange der forbinder

Microfiber boxershorts

Sports boxershorts er også noget vi har et sorts udvalg af her på Fashionhero.dk, så er du typen der bruger boxershort til løb, fodbold, eller anden form for sportslig aktivitet, så kan vi også hjælpe med det. Vores Microfiber boxershorts er super slidstærke, da de er lavet i polyester, og polyesteren gør desuden at du kan ånde igennem boxershortsene. Der ud over er der elastan i boxershortsene som gør boxershortsene elastiske, og rigtig komfortable at have på. Vi har microfiber boxershorts fra mærker som Bjørn Borg, JBS, Hugo Boss, Calvin Klein og mange flere. Vores microfiber boxershorts findes med mange forskellige farver og mønstre, og vi kan altid finde en microfiber boxerhsorts som passer perfekt til dig eller den sports du udøver.

Bjørn Borg Boxershorts

De fleste danskere mærket Bjørn Borg som strammer fra den tideliger tennisspiller Bjørn Borg. Efter Bjørn Borgs karrierer startede op med produktionen af Bjørn Borg boxershorts, som siden har udvidet kollektion. Meste kendt er Bjørn Borg da stadig for deres kvalitets boxershorts.

Hugo Boss Boxershorts

Hugo Boss er verdenskendte for deres boxershorts, med deres gode pasform og i deres sublime kvalitet. Hugo boss er nok et af de undertøjsmærker, som har den største kollektion inden for boxershorts. Hugo Boss er nok mest kendte for deres klassiske design, men mere farverig modeller er da også at finde i deres kollektion. Hugo Boss udvalg i forskellige modeller er også enormt, her kan du finde lange boxershorts, korte boxershorts, løse boxershorts, samt boxershorts med small, medium og bred elastik. Hugo Boss står for god stil og af høj kvalitet, så du er altid sikker på et godt produkt, når du vælger et par Hugo Boss boxershorts.

JBS Boxershorts

Alle danskere har hør om JBS, og hos danskerne er JBS kendt for et være et godt dansk firma, som stå for at lave kvalitets boxershorts til billige priser. JBS er kendte for deres kvalitets boxershorts, og deres super pasform. JBS har fra starten stort kun koncentreret om at producere og udvikle boxershorts, hvilket har gjort at JBS i dag her en førerposition inden for herre undertøj. JBS er i dag så store at de hjælper konkurrerende virksomheder med deres produktion af boxershorts, for eksempel producere JBS CR7 boxershorts, Resteröds boxerhsorts, Dover Boxershorts, samt en stor del af undertøjet til Dansk Supermarked. Ved købet af et par JBS boxershorts er du sikker på at du får et boxershorts i god kvalitet, og til den bedste pris.

Calvin Klein Boxershorts

Calvin kein er et sort internationalt firma som blev etableret stiftet og ejeren Calvin Klein tilbage i 1968. Calvin Klein er kendte for deres elegante boxershorts, som symbolisere selvsikkerhed, og klasse. Calvin Klein har en bred vifte af forskellige og boxershorts, med flere forskellige pasformer, og længer. Men vi har her samlet alle Calvin Klein boxershortsene til dig, så det bliver enkelt og nemt for at finde den rigtige boxershorts. Calvin Klein laver deres boxershorts i mange forskellige kvalitets forhold. Som om du er til Micro fiber boxershorts, Bomulds boxershorts, eller boxershorts i modan kvalitet, så er de at finde her. På Calvin Klein boxershorts findes der også mange forskellige elastikker, og på Fashionhero.dk kan du finde Calvin Klein Boxershorts med bred elastik, mellem elastik samt smal elastik. Calvin Klein er kendte for deres klassiske design, og deres gode kvalitet,boxershorts i high end klassen, som signalere klasse og selvsikkerhed.

Resteöds Boxershorts

Resteröds er kendte for deres klassiske, men også til tider lidt farverige boxershorts. Resteröds har siden starten i 1935 fokuseret mest på deres boxershorts, hvilket har givet dem enorm viden om boxershorts. I er Resteröds en af de helt store spillere inden for Boxershorts industrien, og via deres knowhow er de i dag førerende inden udviklingen af boxershorts. Resteröds producere flere forskellige former for boxershorts, der er lange boxershorts, korte boxershorts, boxershorts med bred elastik, boxershorts med almindelig elastik, og ikke mindste boxershorts med smal elastik.

Resteröds er kendte for deres slidstærke materiale, samt gode pasform.

MuchachoMalo Boxershorts

MuchachoMalo er kendte for deres farverige og til tider meget specielle designs. MuchachoMalo boxershorts bliver produceret i nogen af de allerbedste kvaliteter, samt en af de bedste pasformer bedste pasformer. Designsne på MuchachoMalo boxershorts er lavet af kunstnere og ikke designerer, hvilket gør du altid få et helt unikt design på dine MuchachoMalo boxershorts. MuchachoMalo laver mange forskelle modeller af boxershorts, du kan få lange boxershorts, korte boxershorts, boxershorts med bred elastik, boxershorts med medium elastik, samt boxershorts med smal elastik. Ved valget af et par MuchachoMalo boxershorts får du et par boxershorts af højeste kvalitet, og med et helt unikt design, som ikke fås fra nogen andre boxershorts mærker.

CR7 Boxershorts

Bag mærket og boxershortsene CR7 står den verdenskendte fodboldspiller Cristiano Ronaldo. CR7 er initialerne for Cristiano Ronaldo, og tallet 7 er det det tal Cristiano Ronaldo til dagligt spiller med. CR7

er et af nyrer boxershorts mærker på marked, og kom for første gang på gaden i 2013. CR7 boxershortsene blev på rekordtid landskendte, og er inden for de sidste år er de blevet verdenskendte. Boxershortsene fra CR7 er lavet i nogen meget fine metervarer, og har fra dag et haft en kanon pasform, da det er det gamle undertøjsfirma firma JBS der står bag. Boxershortsene er lavet med super kvalitets elastikker i livet, som holder vask efter vask uden de bliver løse i elastikken. CR7 har flere forskellige modeller boxershorts modeller. Der er boxershorts med korte ben, boxershorts med lange ben, samt boxershorts helt uden ben. Når du køber et par boxershorts fra CR7 får du et par kvalitets boxershorts af højeste kvalitet.

Claudio Boxershorts

Claudio er nok nogen af de boxershorts som vi forhandler på Fashionhero.dk, som er bedst i kvaliteten i forhold til prisen. Claudio er det stort dansk firma, som har valgt at specialisere sig i storproduktion af boxershorts, hvilket gør vi kan sælge dig billige boxershorts til en uhørt god pris. Claudio har en stor kollektion, med mange forskellige boxershorts. Der finders boxershorts med de klassiske farver og mønstre, samt boxershorts med rigtig mange farver og spræl på. Når du køber et par Claudio boxershorts får du et par boxershorts som de med garanti kommer til at købe nogen flere af, du vil opleve der findes kvalitets boxershorts til billige priser.

Bakis Boxershorts

Bakis er nogen af de helt billige boxershorts vi forhandler på Fashionhero.dk. Bakis er et mængde produkt hvor man får ti par boxershorts til en super pris. Når du køber et par Bakis boxershorts får du et godt produkt i forhold til prisen. Du får 10 par boxershorts af gangen, hvilket gør du kan skifte hele undertøjsskuffen på en gang. Bakis er kendte for deres mange farver og gode pris.


Vi har på Fashionhero.dk rigtig mange års erfaring inden for handel af tøj og boxershorts, og det, kombineret med vores stærke indkøbsvolumen, gør os til det absolut bedste sted at købe boxershorts til de bedste priser!