Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Hvis du savner den perfekte gave til kæresten, er manden eller din søn, dit undertøj altid en sikker vinder. Kalendere er altid nødvendige og er en god idé til en gave, uanset om det er Valentinsdag, jul, fødselsdag eller bare en almindelig dag! Du kan aldrig få for mange undertøj. Sømme passer alle stilarter, uanset om du er polstret eller i mit tøj hjemme. Sømme med eller uden tryk vil altid være trendy og kan bruges af alle mænd. Også bomuldsmanchetter er hyggelige at bære og se godt ud.

Boxershorts


< 1 2 3 4 5 6 7 >< 1 2 3 4 5 6 7 >

Undertøj på Fashionhero.dk

Hvis du savner den perfekte gave til kæresten, er manden eller din søn, dit undertøj altid en sikker vinder. Kalendere er altid nødvendige og er en god idé til en gave, uanset om det er Valentinsdag, jul, fødselsdag eller bare en almindelig dag! Du kan aldrig få for mange undertøj. Sømme passer alle stilarter, uanset om du er polstret eller i mit tøj hjemme. Sømme med eller uden tryk vil altid være trendy og kan bruges af alle mænd. Også bomuldsmanchetter er hyggelige at bære og se godt ud.

På Fashionhero.dk finder du et af Danmarks største sortiment af mænds undertøj til den bedste pris. Hvis du ikke har inspiration til en gave eller lignende, kan alle mænd have brug for et par nye undertøj. Johns er en af de vigtigste beklædningsgenstande i den mandlige garderobe, og derfor er det vigtigt, at undertøj er helt rigtige pasform og sidder hele dagen.

Alle mænd har brug for nyt undertøj og på grund af udskiftning af undertøj hver dag, er der brug for mange par. Vores undertøj velegnet til alle mænd, så uanset om du er stor / lille, tyk eller tynd, vi kan altid hjælpe med at finde den helt rigtige for dig. Vi kan også hjælpe med underbukser til forskellige stilarter, så hvis du er til klassisk undertøj, lange underbukser, kort undertøj (kufferter), farverige undertøj eller måske slank undertøj, så du kan finde det hele her på Fashionhero.dk. Vi har boksere fra internationale mærker som Bjørn Borg, Calvin Klein, Hugo Boss, Cristiano Ronaldo (CR7), JBS Resteröds, Claudio og mange flere. Alle undertøj kommer direkte fra leverandøren, og vi køber altid store mængder til at sælge til den bedst mulige pris. Du finder modeller i mange forskellige farver, designs og priser, når det kommer til vores undertøj. Vi kan udstyre dig selv for enhver situation, uanset om det er undertøj til hverdagsbrug, fest eller nat, så vi altid finde en model, der passer dig.

Vores tasker fås i forskellige prisklasser. Er du til mærke undertøj eller er du typen der mener, at? Undertøj er stadig ingen andre end mig får at se?, Kan VIL hjælpe dig selv til et produkt, som du vil være tilfreds med. Fælles for alle vores produkter er den høje kvalitet. Vi sælger ikke noget her på Fashionhero.dk vi ikke selv ønsker at bruge, og er din garanti for, at du altid får den undertøj af højeste kvalitet, når shopping Fashionhero.dk.

Vi har Fashionhero.dk mange års erfaring i at sælge tøj og undertøj og at kombineret med den store mængde, som vi køber for os det absolut bedste sted for dig som kunde til at købe dit undertøj til den bedste pris!

Hvad undertøj har vi?

Undertøj er forskellige typer underbukser til mænd. Der er flere forskellige typer undertøj, herunder: strømpebukser, trunks og boxershorts, men hvad er forskellen mellem de forskellige modeller?

Boxer shorts: Traditionelt boksershorts forbundet med undertøj, der har en form som normale shorts, som normalt er meget løs på benet, og det ville derfor føler meget behagelige at have på, hvis du i øvrigt Har løst at sidde tøj på dig. Boxer shorts produceres primært i bomuld og linning har enten elastik, et twist, som du kan spænde shorts eller knapper. Design kan variere. Nogle boksere har knapper ved flyve andre har et lille hul, hvor stoffet stykke over, men nogle gange flyve meste af designet og kan ikke anvendes på nogen fornuftig måde.

Fordelen ved de gammeldags boksere er, at du får maksimal komfort og det kan føles godt at have masser af plads i sit undertøj. Ulempen ved boksere kan undertiden være, at når man bevæger sig, kan de gå ned eller sidde i utilpas med løs form. Boxer shorts kan derfor ikke anbefales til sport.

Strømpebukser: Strømpebukser er nok den slags undertøj, som de fleste mennesker tænker på, når man siger sømme her i Danmark. Strømpebukser er et mellemliggende mellem trusser og traditionelle boxershorts. Strømpebukser er længere end normale trusser og er derfor ikke så meget som normale trusser. Strømpebukser er som navnet antyder strammere end gammeldags boksere og derfor ikke det samme som olämpor boxershorts fra strømpebukser forblive på lårene under fysisk aktivitet. Strømpebukserne har elastikbånd i taljebåndet og er derfor sømløse uden knapper og snoede. Ulempen ved strømpebukser kan være, at nogle finder det ubehageligt med noget, der passer stramt i kønsdelene, men for det meste, det er ikke noget problem, når de strømpebukser ikke er for stramme hårdt (hvis du har den rigtige størrelse). Strømpebukserne har en god pasform og er gode til at bære under enhver form for tøj. Du behøver ikke at tænke på, om de passer til dit tøj eller hvis de ses. Strømpebukser fungerer meget godt, og derfor er strømpebukser den mest normale type undertøj.

Trunks: Trunks er en type strømpebukser, der er lidt kortere. Trunkerne sidder lidt lavere rundt om hoften og samtidig kortere ned på lårene. Kan være en praktisk variant til at bære under lav talje jeans, hvis du vil sørge for, at sålerne ikke er synlige.

Andre typer undertøj: Der er bl.a. G-streng trusser til mænd eller trusser, der er meget stramme. Der er ikke mange, der tror, at den slags undertøj er behageligt, men det kan være en måde at være forskellig fra mængden, nu hvor de fleste bruger strømpebukser. Du kan blandt andet få G-string trusser til mænd fra Armani, der bruger David Beckham som frontfigur for sine kollektioner af undertøj til mænd.
Mode i undertøj: Trenden med stilfulde undertøj begyndte, da Björn Borg kom ud med samlinger i specielle farver og mønstre, som du ikke havde set før. Björn Borg blev særlig populær i begyndelsen af 2000'erne. Björn Borg bidrog dermed til at sætte en ny trend for boxershorts og pludselig var det helt usædvanligt at bruge gammeldags (almindelige) trusser til mænd. Hvis du ikke havde undertøj, da du kom ind i kjole, var mange mænd helt genert. Björn Borg kunne således ændre og sætte nye standarder for trends, design og komfort.

Björn Borg undertøj: Björn Borg er berømt for at have specielle farver og mønstre, der hjalp med at give ejeren unikt undertøj. Det som får Björn Borg til at skille sig ud i mængden, var, at det ikke kun investerede i komfort, men også design og stil flyttede folks tankegang om undertøj. Nu var det ikke længere nok at vælge mellem sort eller hvid. Du kan se vores store sortiment af Björn Borg her på Fashionhero.dk. Björn Borg er stadig i absolut top når det kommer til undertøj.
Emporio Armani undertøj
I dag er der mange forskellige mærker i undertøj. Du kan blandt andet Få Armani undertøj med de klassiske sorte kys med logo på forsiden. Der er blandt andet også andre modeller fra Emporio Armani. Den lidt sexierede g-strengbukser til mænd. Armani's undertøj er kropstæt og holder din pasform, så du kan forvente maksimal komfort hele dagen uden at skulle flytte rundt på kys. Du kan købe i one-pack eller multi-pack med undertøj.
JBS briefs
JBS undertøj er en klassiker i undertøj. Du ser et mindre iøjnefaldende design end Björn Borg, men JBS er ideel til den mand, der vælger komfort i udseende. Disse undertøj er mere komfortable og du kan vælge mellem løsere modeller? Boxer Shorts? eller body-style modeller? strømpebukser?. Perfekt undertøj til den mand, der vælger komfort over alt andet.
Calvin Klein undertøj
Calvin Kleins undertøj er mere stilfuldt i sit design uden for meget farve eller mønster, som det ses hos Björn Borg. Calvin Klein tasker er af højeste kvalitet og et stilfuldt design, der aldrig vil stoppe med at være trendy. Calvin Klein trusser er perfekte til alle situationer, selv finere begivenheder som fester eller bryllupper.
Dior trusser
Fashionhero.dk tilbyder også undertøj fra Dior i enten sort eller hvid og altid i højeste kvalitet. Dior logo i taljen er næsten usynlig, hvilket hjælper med at opretholde det helt klassiske design, som Dior er kendt for.
MuchachoMalo kalsonger
Hvis du kan lide luksus og højeste kvalitet, bør du måske prøve MuchachoMalo's undertøj? Dette mærke står for høj kvalitet og stilfuldt design. Du kan købe MuchachoMalo kostumer billigt på salg på Fashionhero.dk
Dolce & Gabbana trusser
Dolce & Gabbana forhandlere er super hyggelige. Det er ret almindeligt og klassisk undertøj i den fineste bomuldskvalitet. Med Dolce & Gabbana undertøj kan du få sømme med gylf, så der er masser af plads til det hele? og du får aldrig følelsen af at strømpebukserne er for stramme.

Du kan vælge vores størrelse S (lille), M (mellem), L (stor), XL (ekstra stor), XXL (ekstra ekstra stor) størrelser.