Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Calvin Klein Boxershorts


< 1 2 >< 1 2 >

Calvin Klein

Calvin Klein blev startet i New York af den verdensberømte modedesigner Calvin Klein. Calvin Klein har siden været kendt for sine bløde linjer og sit sofistikeret design. En betydningsfuld del af Calvin Kleins gemmenbrud var Calvin Klein serien ?Calvin Jeans?, som relativ hurtigt blev en populær og eftertragtet vare. Calvin Klein er et af verdens største og mest anerkendte brands, og har gennem tiden været førende inden for boxershortsindustrien. Calvin Klein har i høj grad været med til at skabe og præge moden i verden med deres nye vinkler og tilgang til tingene, og de har i høj grad også sat deres præg inden for boxershortsmoden. Her har de været forgangsførende inden for et hav af nye modeller og kvaliteter.

Calvin Klein Boxershorts

Calvin Kleins store indflydelse på boxershortsene gennem tiderne har gjort dem til en af de største og førende inden for boxershortsindustrien. Mange brands kigger Calvin Klein over skulderen for at se de nyeste farver og tendenser for de kommende boxershorts. Calvin Kleins boxershorts er kendt for deres stilede og sofistikeret design samt gode kvalitet.

Calvin Kleins kendskabsgrad og store navn gør det muligt at finde Calvin Kleins boxershorts i hele verden. Uanset hvilken storby du befinder dig i, så vil du altid kunne finde et par Calvin Klein boxershort i en nærliggende forretning. Boxershortsene fra Calvin Klein bliver af mange betragtet som den ultimative boxershorts, idet kvaliteten er i en liga for sig selv og pasformen sublim. Calvin Klein bruger mange ressourcer på hele tiden at udvikle nye boxershorts til den kræsne og modebevidste mand. Pasformen har gennem tiden udviklet sig, og når Calvin Klein præsenterer deres nye boxershorts kollektioner, plejer det altid at være i særklasse. Noget af det Calvin Klein mestrer er at lave genefri boxershorts. Eksempelvis er syningerne på Calvin Kleins boxershorts kigget minutiøst igennem for at lave en så fin og glat overgang som muligt. Der ud over laver man fra Calvin Kleins side syningerne, på en sådan måde, at du ikke kan mærke dem.

Boxershorts modeller

Calvin Klein er nok et af de mærker, hvor man finder flest forskellige boxershorts i deres kollektion. Der er tights som er den lange Calvin Klein model, og der ud over er der trunks, som er den korte model, samt Calvin Kleins brief, som er boxershortsene helt uden ben. Alle boxershortsene findes i mange forskellige kvaliteter. Så er du til den bløde bomuld, den funktionelle polyester kvalitet eller den fine og komfortable modal kvalitet, så er alle Calvin Kleins boxershorts at finde i de forskellige kvaliteter. Calvin Klein har flere kollektioner, og en af de mest populære er deres NOS (never out of stock) kollektion. NOS serien er en populær Calvin Klein boxershortskollektion, som aldrig udgår, og dermed altid være at finde både i forretningerne og på nettet. Calvin Klein har desuden en serie af funktionelle boxerhorts, som er lavet, så de egner sig godt til aktivt brug.

Calvin Kleins elastikker

Calvin Klein kæmper hele tiden for at fastholde deres position som en af de førende inden for boxershortsindustrien. Nøglen til deres succes har i høj grad været deres kvalitetselastikker, som Calvin Klein aldrig er gået på kompromis med. Elastikkerne i Calvin Klein boxershorts findes i flere forskellige afskygninger. Den smalle elastik hvor der er vævet Calvin Klein ind i elastikken med det originale Calvin Klein logo. Den smalle elastik ses som oftest på sæsonmodellerne, som findes i flere forskellige varianter, og som skifter farve fra sæson til sæson. Der ud over findes Calvin Klein boxershorts også med den mellem brede elastik, hvor der på elastikkene ligeledes er vævet Calvin Klein med det originale Clavin Klein logo. Den mellem brede elastik er en af de meste kendte, og er tit at finde på NOS boxershortsene, men findes også på flere af sæsonmodellerne. Boxershortsene med den brede elastik er også en yderst populær model, og findes på flere af Calvin Klein NOS vare samt sæsonmodeller. Her findes Calvin Klein logoet med flere forskellige Calvin Klein typografier afhængig af, hvilken kollektion boxershortsene kommer fra. Fælles for alle Calvin Klein boxershorts er, at de alle er lavet med den kendte kvalitets elastikker i livet.

Calvin Klein markedsføring

Calvin Klein har med deres enorme gennemslagskraft kørt nogle af de største reklamer verden over inden for boxershortsindustrien. Deres massive markedsføring, har været med til at påvirke, at tusindvis af mænd hver eneste dag enten køber et par Calvin Klein Boxershorts i forretningerne eller på nettet. Calvin Klein har desuden medvirket i flere forskellige film. Der kan blandt andet nævnes storfilmen Cast Away, hvor Tom Hanks bruger et par Calvin Klein boxershorts som hårbånd. Filmen handler i korte træk om en mand, der strander på en øde ø. En af de få ting der overlever de mange år på den øde ø, er hans Calvin Klein boxershorts.

Senest har Calvin Klein brugt Justin Bieber som frontperson til promovering af Calvin Kleins boxershorts. Justin Biebers optræden i Calvin Kleins boxershorts på billboards, TV samt sociale medier har i høj grad præget at mænd verden over instinktivt vælger boxershortsene fra Calvin Klein frem for et af de konkurrerende firmaer. Billederne og videoerne af Justin Bieber er flittigt blevet ?liked? og ?delt? på sociale medier, og har på rekordtid skabt en massiv interesse for Calvin Kleins boxershorts. Hertil kommer også, at Bieber har fået lavt sin egen kollektion af forskellige boxershorts.

Calvin Kleins Boxershorts på Fashionhero.dk

På Fashionhero.dk finder du et af Danmarks største udvalg i boxershorts fra Calvin Klein. Vores brede udvalg gør, at vi altid kan finde en Calvin Klein model, der passer lige til dig. Skulle du ikke have fået den rigtige model første gang, hjælper vi dig gerne med at ombytte til den rigtige boxershorts. Hos får du altid gratis fragt og den bedste service. Klik rundt på shoppen og se vores kæmpe udvalg i boxershorts.