Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket


Calvin Klein har specialiseret sig indenfor undertøj, og hos Fashionhero kan du finde lækre underbukser og tank tops. Der er et stort udvalg af underbukser, som du kan få i forskellige størrelser, farver og mønstre. Find også din nye tank top i sort eller hvid. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling. Se evt. hele Calvin Kleins sortiment her på siden.

Calvin Klein Undertøj


< 1 2 3 >< 1 2 3 >

Føl dig godt tilpas med vores sortiment af Calvin Klein undertøj:

Calvin Klein underbukser

Lækre underbukser fra Calvin Klein, som altid levere kvalitet til prisen. Går du op i at din dag er flydende og behagelig, så tag et kig på vores sortiment. Calvin Klein har altid haft en udvikling i underbukser, og det vil du også kunne se i vores sortiment. Du kan finde både Calvin Klein boxershorts, Calvin Klein tights og Calvin Klein trunks. De er specialiseret sin indenfor at udvikle de rigtige underbukser for netop dig, og tilføjer gradvist nye snit eller tilføjelser.

Calvin Klein T-shirts

Helt vildt dejlige og bløde T-shirts fra Calvin Klein. De er så lækre, at du ville ønske du aldrig skulle tage den af for at vaske den, men selvom du så vasker den sker der intet med den, andet end den bliver ren. Tag en behagelig T-shirt på med Calvin Klein, og føl dig komfortabel resten af dagen. Du finder lækre T-shirts fra Calvin Klein i forskellige størrelser og farver, så der er ingen undskyldning for at gøre dig selv en tjeneste. De har en god pasform, og tilpasser sig kroppen. De har god længde og mister ikke farve og form efter vask.

Calvin Klein tank top

Lækre undertrøjer fra Calvin Klein. De er i bedste kvalitet og holder både facon og form. Sov godt eller klæd dig på om sommeren med disse lækre undertrøjer, som du kan få i forskellige farver samt størrelser. De tilpasser sig din krop og du føler dig rigtig komfortabel hele dagen eller natten.