Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Cristiano Ronaldo CR7 Boxershorts


< 1 >< 1 >


Cristiano Ronaldo CR7 Boxershorts

Cristiano Ronaldo er nok et af verdens største sportsnavne hvis ikke den største. Cristiano Ronaldo er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller tre gange, og har scorede et hav af mål.

Måden Cristiano Ronaldo kom i gang med at lave boxershorts på, var da han en dag så Caroline Wozniacki undertøjs serie. Cristiano Ronaldo fik sin agent til at undersøge hvem der stod bag undertøjs serien fra Caroline Wozniacki. Det skulle vise sig at være noget af det bedste der er sket for JBS. Da Cristiano Ronaldos agent kontaktede JBS for at forhøre sig om mulighederne for at lave en serie af boxershorts fra Cristiano Ronaldo, som skulle hedde CR7.

Boxershortsene fra Cristiano Ronaldo CR7 så for første gang dagens lys i 2013, og blev fra dag et af en kæmpe succes, og kollektionen af boxershorts er siden da vokset enormt.

Cristiano Ronaldo CR7 Modeller

Serien af CR7 boxershorts er gennem tiden vokset enormt, og kollektionen er siden starten vokset enormt, og i dag er der både boxershorts, tights, trunks, sokker, og skjorter at finde i CR7 kollektionen.

Markedsføringen af Cristiano Ronaldos CR7 boxershorts

Da Cristiano Ronaldo fandt ud af at det skulle være boxershortsene han ville satse på, gik det fra starten af rigtig stærkt, og der ikke lang tid før de første Boxershorts prøver var klar. Målet med CR7 boxershortsene skulle været at lancere en kvalitets boxershorts til mænd som skulle ligge i den prisstærke enden i forhold til kvaliteten. Der ud over skulle boxershortsene komme i en luksuriøs æske, som skulle signalerer klasse og stil.

Da den første kollektion ankom, var boxershortsene pakket ind i en lækker indpakning med magnetlukning, og med Cristiano Ronaldo kun iført boxershorts, som pryder forsiden af æsken. Man vidste god fra starten af, at CR7 kollektionen fra dag et af ville bliver en stor succes, da det var en af verdens største sportsstjerne, som skulle være frontfigur boxershortsene. Men noget markedsføring skulle der til, og det kom der. CR7 boxershortsene blev eksponeret via billborads i hele landet, samt en masse imagebilleder i kendte magasiner som Euroman med flere. På sigt er det meningen at Boxershortsene fra CR7 ikke skal forbindes med fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, men at brandet skal stå selvstændigt, på sammen måde som Bjørn Borg gør i dag. I dag er der ikke mange unge som ved, at Bjørn Borg rent faktisk er en gammel kendt tennisspiller.

I dag er CR7 boxershortsene udbredt i en stor del af verden, hvilket også har gjort at kendskabsgraden til CR7 boxershortsene er vokset lynhurtigt.

Kvaliteten på boxershortsene fra CR7

Som tidligere nævnt er CR7 kollektionen vokset hugrigt, og udvalget af forskellige boxershorts vokser hele tiden. Men den mest eftertragtet boxershortskvalitet er stadig bomuldsboxershortsene som består af 95% bomuld og 5% elastan. Bomulden gør boxershortsene bløde at have på, og elastanen gør dem elastiske og komfortable at have på. En af de nyere modeller som bliver mere og mere populære er den microfiber boxershortsene. Microfiber boxershortsene gør det muligt for dig at komme af med sveden, og samtidig ånde igennem boxershortsene, og der ud over gør den tynde polyester boxershortsene lette og komfortable at have på. Polyesterboxershortsene er ofte udført i kvalitetsforholdet 95% Polyster og 5% Elastan, men mere elastan kan også forekomme i nogen af boxershortsene.

Elastikken på boxershortsene fra CR7

Noget af det Cristiano Ronaldos boxershorts er mest kendt for er deres gode elastikker, hvor der fra CR7 serien og til konkurrenterne virkelige kan mærkes og se forskel på elastikkerne. CR7 elastikkerne er oftest udført i elastisk polyester materiale, og er glatte på indersiden som gør dem bløde og komfortable at have på. På elastikkerne er der som oftest vævet CR7 eller Ronaldo på elastikken, hvilket gør CR7 logoet aldrig forgår fra boxershortsene.

Cristiano Ronaldo CR7 boxershorts på Fashionhero.dk

Her på Fashionher.dk har vi ført CR7 boxershortsene siden starten, og fra den første kollektion kom på gaden. Derfor har vi her på Fashionhero.dk et stort og indgående kendskab til CR7 boxershortsene. Vi at altid leveringsdygtige i bredt udvalg at forskellige boxershorts fra CR7, og skulle du have spørgsmål til nogen af produkterne fra CR7, står vi altid klar til at hjælpe eller besvare dine spørgsmål herom. Så klik rundet på siden, og se vores store udvalg i boxershortsene fra CR7.