Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Endurance Undertøj


< 1 >< 1 >

Endurance Undertøj


Etablert i 2005 af SPORTS GROUP DENMARK er Endurance mærket for sportstøj til atleten der lever og ånder for træning. Endurance designes i den midtjyske by Ikast og produktionen foregår i Kina, hvor firmaets eget kontor leverer høj kvalitets- og pakningskontrol.

Endurance har etableret sig som det største og mest velassorterede udvalg i Danmark. Innovative detaljer og materialer af høj kvalitet sikrer, at du altid er klædt godt på, når det gælder. Endurance Produktsortiment kan benyttes til løb, træning, svømning eller hvad du dyrker af sport. Der er produkter til enhver sportsgren samt smag og præferencer. Produkter udvælges efter seriøs testning af et team, som udgøres af triatleter, maraton løbere samt elitesvømmere. Hos Endurance kan du finde produkter, som passer til dig uanset om du er nybegynder eller eliteatlet.
Endurance produkterne er produceret af gode materialer, som sikre dig god kvalitet og er behagelig at træne i, derudover kan du samtidig få glæde af produkterne over en længere periode. Fashionhero har et stort udvalg af undertøj fra Endurance med mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs.

Endurance Underbukser