Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Armani er også en del af Fashionhero, og du kan tro vi har sørget for at du kan finde alt hvad du skal bruge. Vi har Armani underbukser, Armani T-shirts, Armani undertrøjer, Armani trøjer, Armani sokker og Armani G-streng. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Armani

I vores Armani kollektion finder du:

Armani sokker, underbukser, undertøjer, T-shirts og boxershorts

Armani er hvis ikke den største, så et af de største modefirmaer i verden, og har som en helt naturlig del gjort sig til specialister inden for undertøjs beklædning som underbukser, undertrøjer, T-shirts, boxershorts og sokker. Armani er kendt for sine gode metervarer, og deres moderigtige snit. Armanis undertøj bliver præsenteret som et af de førende mærker varden over, og med deres store succes, følger der også et stort ansvar, hvilket også byder at Armani skal præsteret hver gang de sender en ny kollektion på markedet. Modeverdenen er hård - og hvad der virkede rigtigt i går, kan være væk i morgen.

Armani arbejder hele tiden på at gøre deres eksklusive undertøjsserier mere komfortable, og forbedre pasformen, samt finde det rigtige mix af forskellige materialer for at skabe det rigtige undertøj.

Du får som ofte Armanis underbukser, undertrøjer, boxershorts og T-shirts leveret i en lækker hardboks som giver dig følelsen af at du står med et kvalitets produkt i hånden. Dette er bare et af de små parameter, som gør helhedsoplevelsen fulendt ved at få eller give et Armani produkt.

Armani historie

Armani er et anerkendt italiensk tøjfirma, som fra starten af har været kendte for deres klassiske og moderigtig tøj. Udover at producere tøj har Armani også stor erfaring indenfor en lang række andre produktgrupper som blandt andet ure, møbler, parfumer som mage flere ting. Armani er i dag et stort firma med over 5000 ansatte og med mere end 56 forskellige produktionssteder verden over. Armani sælges i dag mere end 36 lande, og vækster hele tiden.

Den kendte tøj designer Giorgio Armani blev født d. 11. juli 1934 i Piacenza Italien. Armani voksede op i en forstad til Milano sammen med sin mor og far samt hans to søskende storebroen Sergio og lillesøsteren Rosanna. Armani blev kendt for sine klassiske moderigtige jakkesæt, og har med sin tøjkollektioner gjort Armani til et af verdens største brands. Armani tøjet har optrådte i film som Miami Vice og American Gigolo. Siden har Armani lagt navn til hoteller og restauranter som er placeret på dyre placeringer som Milan og Dubai. Der ud over er der producere Armani i dag mak-up, bøger og housewear.

Armani voksede op i en lille by uden for Milano sammen med sin far sin storbro Sergio og sin lillesøster Rosanna. Armani og hans familie opleve krigen på tætteste hold, hvor de også blev vidner til bombeangreb som kom til at koste flere af deres venner livet.

Armanis tilflugtssted var biografen, hvor han kunne se- og drømme om alle de kendte Hollywood stjerner, og deres privilegerede liv. Armani fandt stor interesse i at iagttage de flotte kroppe på lærredet, hvilket var med til at skabe hans interesse for anatomi. Armani lavede kropsformer og figurer af mudder da menneskekroppen fascinerede ham.

Armani begyndte efterfølgende at læse en medicinsk uddannelse på University of Piacenza, som dog blev afbrud af en tur i militæret. I militærtjeneste have havde Armani kun 20 fridage som alle blev brugt i Milano på hans passion.

Efter afslutningen i militæret droppede Armani ud af universitetet, og begyndte efterfølgende at arbejde i La Rinascente som er et stormagasinet i Milano. I La Rinascente Pyntede Armani stormagasinet, og begyndte efterfølgende at være med til fotoopsætninger.

Senere kom Armani til firmaet Nino Cerruti som designer, og begynde senere at lave freelance arbejde for andre store modefirmaer.

I 1975 blev Armani forretningspartnere med manden Galeotti og de to stiftede sammen mærket Giorgio Armani, og fik stor succes med deres første kollektion, som på dette tidspunkt var revolutionerende, med deres naturlige pasforme, og deres fine materialer.

Armani tøj blev en stor succes i Europa relativt hurtigt men vi skal helt frem til 1980 før Armanis tøj kom på det Amerikanske marked. Armanis tøj fik en stort interesse efter at Richard Gere have et Armani tøj på i filmen American Gigolo. Der ud over blev Armanis tøj også brugt flittigt i filmen Miami Vice, hvor Don Johnson spillede hovedrollen.

Opmærksomheden blev efterfølgende meget stor for Armanis tøj, og berømtheder som Michelle Pfeiffer, Jodie Foster og John Travolta var nogen af de kendte som bar Armanis tøj på den røde løber.

Armanis jakkesæt blev af mange betragtet og identificeret med klasse og succes, hvilket betød at mange erhvervsfolk begyndte at bruge Armani på jobbet.

Efterspørgselen på Armani blev enorm, og Armani og Galeotti vidste de blev nødt til at finde flere salgskaner for at kunne følge med og for at kunne vise et stort udvalg. Det førte efterfølgende til åbningen af flere butikker i Milano. I 1985 døde Galeotti af AIDS. Mange mente at det kunne skade brandet at Galeotti ikke længere var en del af modehuset. Armani måtte forsætte rejens alene, og vise verden at han kunne løfte opgaven alen.

I 1989 var det tid for Armani til at udvide forretningen, og det gjorde han i form af en restaurant, samtidig med han købte tøjproducenten Simint SpA, samt anparter i flere andre virksomheder. Armani var på dette tidspunkt ustoppelig og det var først i 1996 at Armani kom under myndighedernes søgelys da han fik en dom for at bestikke skatteembedsmanden i Italien, hvilket gav ham en betinget dom. I slutningen af 1990?erne have Armani mere end 200 forretninger på verdensplan, og en omsætning på ca. $ 2.000.000.000.

Armani har i dag skabt sig en stor og profitabelt forretning, hvor han efterhånden beskæftiger en stor det af hans familie. Armanis søster Rosanna og hans to niecer Silvana og Robert, er i dag en del af Armanis store foretagende. Armani bliver i dag sammenlignet med store personligheder som Coco Chanel og Yves Saint Laurent, og er di dag en af de mest fremtrædende ledere inden for modeverdenen.