Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket


Calvin Klein er et brand, som ikke er til at komme udenom hvis du har god stil, elsker mode og kvalitet. Her hos Fashionhero har vi lækre underbukser, T-shirts og Tank Tops. Du kan finde dem i forskellige farver og størrelser. Stilen med Calvin Klein er velkendt, og du går bestemt ikke ned på Fashion. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Calvin Klein


< 1 2 3 4 >< 1 2 3 4 >


Føl dig godt tilpas med dette sortiment fra Calvin Klein:

Calvin Klein

Calvin Klein er et anerkendt mærke, som gennem tiden har haft positiv udvikling, og som nok i dag er et mærke, som de fleste har hørt om. Calvin Klein udvider hele tiden, deres varesortiment og kollektioner, og det betyder at der i dag findes Calvin Klein Jeans, Calvin Klein swimwear og Calvin Klein underwear, som er et af Calvin Kleins største fokusområder.

Om Calvin Klein

Calvin Klein har siden 1982, lavet undertøj i high-end klasse. Calvin Klein har sat sig på en stor del af undertøjsmarkedet, og er i dag verdensførende inden for undertøjsbranchen. Calvin Klein har positioneret sig ved at lave banebrydende og nytænkende design, i de bedste materialer, og i enestående pasform. Undertøj var tidligere noget man købte for funktionaliteten skyld, men Calvin Klein så muligheder i at lave undertøj, som var inspirerende og provokerende, og ved hjælp af deres kreative markedsføring og reklamekampanger lykkedes det Calvin Klein, at gøre undertøj til noget vigtigt med identitet.
Calvin Klein brugte top modeller, kendisser og berømtheder til opbygningen af varemærket, og Calvin Klein fik hurtigt images for at været til forbrugere der ønskede sexet, komfortabelt undertøj. I 2011 opnåede Calvin Klein en omsætning på over en milliard dollars globalt, i salg af undertøj til mænds og kvinder. Calvin Klein´s undertøjslinjer består i dag af tusindvis af forskellige modeller og farver, og vækster dag for dag. Calvin Klein har i dag et af de meste gennemførte, og bevidste strategier for måden at kommunikere skønhed og seksualitet af kroppen på gennem undertøjet, som en slags emballage, som præsentere overlegen design.

Calvin Klein inspiration

Calvin Klein få i dag en stor del af deres inspiration fra deres kunder over hele verden, og går hele tiden skridtet længere, for at skabe den opmærksomhed, og interesse, som har gjort Calvin Klein til det de er i dag.

Klik rundt på siden og se vores store udvalg i Calvin Klein Underbukser, Calvin Klein Boxershorts, og Calvin Klein T-shirts