Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

 

Claudio


< 1 >< 1 >

Claudio
På fashionhero.dk kan du altid finde et stort udvalg i sokker og underbukser fra Claudio. Claudio startede tilbage i 1992 og har i mange år haft succes med at producere underbukser og sokker til de danske mænd. Claudio lægger stor vægt på at lave sokker og underbukser i god kvalitet, hvor alle kan være med. Du kan altid finde et godt pakketilbud på sokker og underbukser fra Claudio her på Fashionhero.dk. Når du køber sokker og underbukser fra Claudio, får du med garanti et godt produkt til rigtige fornuftige penge. 
 
Claudio´s kvalitet og design
Claudio har igennem mange år gjort det nemmere for de danske mænd at pifte garderoben op, til billige penge. Claudio laver mange farverige modeller modeller i sokker og underbukser, og er med helt fremme, med hensyn til farver og designs. Folkene bag Claudio har siden 1948 beskæftiget sig med produktion af sokker til mænd, og i 1992 startede de Claudio op, som siden har lavet sokker og underbukser, i gode kvaliteter.
Det er de seneste par år blevet mere og mere moderne at have farverige sokker på, om det er til hverdag eller fest. Claudio har fået rigtigt godt fat i et danske marked, og er i dag leverandører til en stor del af de danske modebutikker, samt her på Fashionhero.dk hvor vi specialisere os i sokker og underbukser.