Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

 

Cristiano Ronaldo CR7


< 1 >< 1 >

Starten på Cristiano Ronaldo CR7

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo fik ideen til at lave sit eget undertøj, da han en dag så Caroline Wozniackis undertøj i en forretning, som hun havde lavet i samarbejde med JBS. Ronaldo synes det kunne være sjove at have sin egen undertøjskollektion, og fik sin agent til at tage kontakt til JBS, for at forhøre om et eventuelt samarbejde. Ikke længe efter havde Cristiano Ronaldo og JBS lavet en kontrakt på at BJS skulle står for produktionen af Cristiano Ronaldo´s nye undertøjskollektion CR7.

Cristiano Ronaldo CR7 sokker og underbukser

CR7 som er navnet på den nye undertøjskollektion kommer af Cristiano Ronaldo´s forbogstaver og 7 tallet som Cristiano Ronaldo spiller i. Den nye Cristiano Ronaldo CR7 kollektion består af sokker og underbukser, og det hele er lavet den gode JBS kvalitet. Fordi CR7 kollektionen er lavet i samarbejde med JBS har man ikke skulle bruge tid på at finde de rigtige faconer og kvaliteter. Hele CR7 kollektionen er opdateret fra dag et af, og er allerede en stor succes.
Hele den nye Cristiano Ronaldo CR7 kollektion er udviklet i et samarbejde i mellem Cristiano Ronaldo, JBS og den anerkendte designer Richard Chai. Richard Chai har blandt andet været designer hos Marc jacobs, og Donna Karan. Cristiano Ronaldo har i mange år været betaget af Richard Chai designs, og derfor var det et naturligt valg for Cristiano Ronaldo at det var kan der skulle være med designer på CR7 kollektionen.
Cristiano Ronaldos nye undertøjskollektion CR7 har i lange tid være kendt, men ingen har rigtig kendt noget til den, da logo billeder og lignende har været hemmeligholdt. Den 1. november 2013 gik de så løs de Cristiano Ronaldo på sin Twitter-profil skrev at han have designet sit eget undertøjsmærke, og at den nu vat til handel i butikkerne.Alle som har gået siden februar måneder og glædet sig til at den nye CR7 kollektion kunne endelig ånde lettet op, nu hvor CR7 endelige er kommet på hylderne i forretningerne.

Cristiano Ronaldo CR7 kollektionen

Den nye Cristiano Ronaldo kollektion hedder naturligt nok CR7 da det er Cristiano Ronaldo´s initialer. Serien består af fire produktlinjer CR7 Luxery line, CR7 main fashion, CR7 main basic, CR7 Kids. CR7 Luxery line, består aprimært af klassiske underbukser, boxershorts og sokker i ensfarvet modeller. CR7 main fashion er den mere farverige linje som består af brief, trunks, boxers og long johns. CR7 main basic er volume klassen, hvor du få 3-packs til gode priser. CR7 main basic består af briefs, trunks, boxer, og klassiske 3-packs sokker. CR7 main basic er oftest lave i ensfarvet, men der er også modeller med en farvet elastik i livet.

Cristiano Ronaldo CR7 børn

CR7 kids består af trunks, long johns og boxer. Alle underbukserne er pakket i 2-pack, og findes i mange smarte farver. På CR7 kids underbukser er der seje motiver med enten med Cristiano Ronaldo, eller med CR7 logoet. Alle CR7 kids underbukser er produceret af JBS hvilket gør at underbukserne har de rigtige pasformer, og er lavet i de rigtige kvaliteter.

Historien om Cristiano Ronaldo CR7

Cristiano Ronalo er født den 5. februar 1985 i Maderia som ligger i Portugal. Cristiano Ronaldo fik tilnavnet Ronaldo, efter hans fars ynglingsskuespiller. Cristiano Ronaldo har en bror og en søster.
Som barn var Cristiano Ronaldos farvorithold Benefica. Allerede som 8 årige kom Cristiano Ronaldo på amatørholdet i Andorinha. I 1995 lavede Ronaldo sin første kontrakt med den lokale klub Navinoal, hvor kontrakten lød på et sæt spillertøj.
Senere tog Cristiano Ronaldo på et træningsforløb med klubben Sporting CP, som han senere skrev kontrakt med.
I Sporting CP var Cristiano Ronaldo den første som nogen sinde havde spillet på både U-16, U-17, U-18, B-holdet og førsteholdet inden for en sæson. I sin første kamp for Sporting PC lavede Cristiano Ronaldo to mål, og lidt senere kom han på Portugals U-17 trup.
Som 15 årige fandt man ud af at Chriastiano Ronaldo havde en hertefejl, som kunne have haft fortale konsekvenser for hans fremtidige karriere. Ronaldo´s mor gave tilsagn til en laseroperation, hvilket gik godt, og allerede et par dage senere spillede Ronalde igen fodbold.
Cristiano Ronaldo blev opdaget i en alder af 16 årige af Gérard Houllier tidligere træner for Liverpool. Men de skrev ikke kontrakt med Ronaldo fordi de mente han skulle bruge mere tid til at udvikle sig i.

Cristiano Ronaldo Manchester United
I 2003 tiltrak Ronaldo sig stor opmærksomhed, da Sporting slog Manchester United 3-1. Spillerne fra United var så imponeret over Ronaldo´s præstation at de opfordrede Sir Alex Ferguson at hente ham til United.
Cristiano Ronaldo underskrev en kontrakt med Manchester United på 12,24 millioner pund. Ronaldo anmodede om at få nr. 28 da han ikke ønskede at have det forventningspres som var forbundet med trøje nr. 7 men Ferguson fasthold at Ronaldo skulle spille med nr. 7.
Cristiano Ronalo fik sin debut i sæsonpræmieren med Bolton, hvor Ronaldo fik en halv time. Ronaldo scorede sit første mål den 1. november 2003 på et frisparksmål.Cristiano Ronaldo fortsatte målfesten og 29. oktober 2005 scorede Ronaldo sit mål nr. 1000 i Premier League.
I 2007 begyndte rygter at opstå omkring at Real Madrid ville købe Ronaldo, for omkring 600 milioner kr. Men ikke længe efter forlængede Ronaldo med en 5 årige kontrakt med United, til en ugeløn på 1,2 milioner kr. om ugen. Hvilket gjorde ham til dyreste fodboldspiller nogensinde.

I 2007 fik Ronaldo andenpladsen i Ballon d?Or efter Kaká.
I 2006 scorede Ronaldo sit første hattrick på Old Trafford med Newcastle i en 6-0 sejer
Den 19. Marts 2008 spillede Ronaldo sin første kamp for United som anføre, hvor han også scorede de 2 mål som United vandt med. 5. juli meddelte Sky Sport at Ronaldo var interesseret i af skifte til Real madrid hvis beløbet var rigtigt, men Ronaldo stor frem og fortalte at han ville blive i klubben i mindst et år mere.

Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldos skifte til Real Madrid blev endelig bekræftet den 26. juni 2009, hvor han allerede skulle starte op 1. juli Ronaldo skrev under på en 6 årige kontrakt, beløbet er aldrig blevet offentliggjort, men det menes at være omkring 97 millioner pr. sæson.
Ronaldo fik sin debut den 21. juli i en træningskamp med Shamrock Rovers F.C og scorede sit første mål i den efterfølgende kamp.