Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

 

Egtved


< 1 >< 1 >

Egtved sokkker

Egtved er et gammelt velrenommeret firma, som de fleste kender. Egtved producere strømper og sokker, i high og end klassen. Egtved har siden 1931 beskæftiget sig med produktion af strømper og sokker, og har der igennem livslange erfaring med pasform og komfort. Egtved strømperne eller sokken er som udgangspunk fin og blød i kvaliteten. Strømpen eller sokkerne laves så efter hensigten. Skal den være varm indeholder den uld, skal den være, svedtransporterende inder strømperne eller sokkerne polyester. Egtved strømper eller sokker indeholder polyester, så de tilpasser si foden, uden at blive løs efter anvendelse. Der findes mange forskellige Egtved strømper/ sokker både med som lange knæstrømer, og som korte. Der er strømper/ sokker fra Egtved med, og uden elastik, så lige meget hvilken type sokker der passer til dig, så kan vi finde den rette model. Klik rundt på Fashionhero.dk og se vores store udvalg i sokker og strømper fra Egtved.

Historie

I 1931 blev Egtved strømpefabrik grundlagt i byen Egtved, hvilket navnet også stammer. Det var familien Locht der startede Egtved fabrikken op. I 1996 Startede Egtved en ny stor produktion, som medførte en stor udvidelse af produktsortimentet.

I 192 gik Uffe Elleman på TV og viste sine EF strømer frem, hvilket var med til at sætte skub i salget af Egtved sokker. I 2004 flyttede Egtved strømpefabrik til Litauen, men havde fortsat hovedsæde i Egtved.

I 2008 købte JBS Egtved strømpefabrik, og det hele blev flyttet til Herning, hvor JBS har lager og kontor.