Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket
Hugo Boss


< 1 2 3 4 5 6 7 8 >< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Hugo Boss

Hugo Boss er et verdenskendt mærke, som har sine rødder fra Tyskland. Hugo Boss er kendte for deres kvalitets tøj, Hugo Boss har mange forskellige kollektioner, og har i gennem mange år udviklet og opdateres deres brand og image. Noget af det mest originale, som er at finde i kollektionen er Hugo Boss sokker, og Hugo Boss underbukser, Hugo Boss T-shirts og Hugo Boss undertrøjer. De har altid været en stor af den oprindelige mand, og er det stadig. Hugo Boss er i dag storproducent af sokker og underbukser, og er nogen af de førende på markedet. Hugo Boss laver sokker og underbukser i high-end klassen, og du vil altid være sikret et kvalitets og langtidsholdbart produkt, med et par sokker eller underbukser fra Hugo Boss.   

 

Henrik Stenson

Den kendte svensker golfspiller Henrik Stenson har været en del af HUGO BOSS sponsorteam 2004. han har senest vundet tre store turneringer Commercial Bank Qatar Masters , BMW International Open og Ryder Cup. Efter at have taget sejren i de tre turneringer, har verden for alvor fået øjnene op for den svenske spiller. Efter en lang række top ti placeringer på den europæiske Tour og til den amerikanske PGA Tour, sluttede han i 2007 på en ottende plads blandt de bedste i verden, og sluttede af med en sejer  til Players Championship i Florida i USA i 2009. Her lavede han sin største succes til dato, og viste at han var blandt verdens golfspillere. Da året var omme var han, på den syvende plads over verdens bedste, og stadig sponsoreret af Hugo Boss.

Hugo Boss tøvede ikke et sekund før de forlængede med den svenske stjerne. Med input fra Henrik, lavede Hugo Boss en speciel golfkollektion. Den bestod af fire forskellige udseender fra den seneste Hugo BOSS Green kollektion, som Henrik har på til alle turneringer.

I 2010 lavede Henrik Stenson sit bedste resultat nogensinde med en tredjeplads i Open Championship på St. Andrews. Svenskeren brugt meget af sæsonen i 2011 på den amerikanske PGA Tour og fik også en imponerende niendeplads til BMW International Open i München. I midten af 2012 ramte Stenson topformen igen, han demonstrere sin overlegenhed med syv top 10 placeringer og en sejr til SA Open Championship i Sydafrika. Takket være mange gode resultater på PGA Tour fik Stenson igen sikret en plads blandt verdens bedste golfspillere spillere i verden.

 

Alex Norén

Siden sæsonen 2010 har Alex Norén været den anden bedste svenske spiller i HUGO BOSS portefølje siden Henrik Stenson. I den forrige sæson havde Norén understreget sin position som en af ??de bedste spillere på European Tour ved at vinde Omega European Masters i Schweiz i 2009. Norén kunne også fejre en fremragende andenplads til Enjoy Jakarta Indonesian Open. I 2010 gjorde han sig bemærket ved at sikre tredjepladsen ved den østrigske Golf Open. 2011 var et enestående år for Alex Norén, da han fik fjerdeplads ved Maybank Malaysian Open, og to sejre, en til Saab Wales Open og Nordea Masters. Efter en tredje plads ved Castelló Masters rykkede han op som nr. 64 på verden ranglisten. Den kendte svensker havde en perfekt pasform til Hugo BOSS grønne linie, som opfylder de moderigtige og funktionelle krav golffolket.

Hugo boss har også været fremme når det har drejet sig om motorsporten. I mere end 30 år har Hugo Boss være tæt forbundet til McLaren. Hugo Boss har udviklet en high-end kollektion som er specielt designet til de ekstreme krav som motorsporten stiller til tøjet. Hugo Boss kollektionen var skabt til både ekstrem varme, og også ekstrem kulde. Ikke nok med det Hugo Boss har også formået at skabe en kollektion som har haft de rigtige farver, og de rigtige pasformer.

 

 McLaren 

Hugo boss har været partner på Mclaren siden 1981, og har i gennem tiden opbygget sige et fantastisk godt forhold til motorsporten. Det har været med til at skabe en international interesse for motorsporten, og derved også for Hugo Boss. 

 

Historen

Hugo Boss har i mere end 80 år været førende inden for herre mode. Hugo Boss er oprindeligt tysk og stammer fra en lille by som hedder Merzingen. Her startede grundlæggeren Hugo Boss sin første lille forretning. Hugo Boss var mester skrædder og startede virksomheden 1924 lige efter Første Verdenskrig. Efter krigen lå tysklands økonomi i ruiner, og Hugo Boss gik konkurs i 1930.Uden at tænke over sin økonomiske situation, startede Hugo Boss igen en butik op i 1931. Hugo Boss skulle designe og fremstille uniformer til den tyske hær.

 

Firmaet

Efter krigen besluttede Hugo Boss sig for at stoppe med at producere uniformer, og hans fokusområde skulle i stedet være fremstilling af high-end jakkesæt til mænd. Hugo Boss ville fremadrettet kun producere luksus herretøj, og det gjorde han de næste 20 år.Hugo Boss døde i 1948 og selskabet måtte fortsætte uden grundlæggeren.

Hugo Boss børnebørn Uwe og Jochen Holy overtog selskabet i 1967, og de formede firmaet til det Hugo Boss, som vi kender i dag. Uwe og Jochen ændrede hele virksomhedens markedsføringsstrategi, og ændrede navn fra Hugo Boss til Boss. Navnet Boss skulle symbolisere den hårde mand, stil, beslutsomhed, og den uopnåelige kvalitet. 

 

Markedsføring 

I 1970 brugte Hugo Boss datidens store ikon Sylvester Stallone som frontfigur. Han skulle være med til at skabe anerkendelse omkring Hugo Boss blandt mange millioner af mennesker i USA.

 

Boss / Hugo Boss 

I 1992 blev Tyskland offer for recession, salget af dyre jakkesæt styrtdykkede, og færre og færre mænd brugte penge på dyre jakkesæt. Hugge Boss måtte ændre strategi igen, så de skiftede fra Boss og tilbage til Hugo Boss. De skulle væk fra det hårde image og tilbage til det lidt mere afslappede Hugo Boss. Det mere bløde image tillod Hugo Boss at ændre i kollektionen, så i stedet for kun at producere luksus jakkesæt, begyndte Hugo Bos nu også at lave sko, bælter, og tilbehør, men til andre priser. Der var dog nogen aktionere, og Hugo Boss folk der stejlede over ændringen. De mente det ville billiggøre Hugo Boss som mærke. Men det skulle vise sig at blive en god beslutning, for folket tog godt imod Hugo Boss nye tiltag. Nu var Hugo Boss ikke kun forbeholdt overklassen, nu kunne middelklassen også købe Hugo Boss. Der var også mange af de negative aktionere der blev stille, da der kunne vises et stort overskud, som følge af ændringerne.   

 

I mere end 80 år har Hugo Boss være førende inden for herremode, og leverer i dag til mænd og kvinder i hele verden. Hugo Boss leverer lige fra high-end til den mere afslappede klassiske stil. En stor grund til Hugo Boss succes er, at de har udviklet sig og fulgt med tiden. De har udviklet sig til også at producere jeans, T-shirt samt sportswear. Hugo Bos et en vigtig spiller i en konkurrencepræget verden, af mode til mænd ogg kvinder!