Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Resteröds


< 1 >< 1 >

Resteröds

Resteröds stammer fra en lille by i Sverige ved navnet Resteröds, her af navnet er opstået. Resteröds er kendt for deres gode kvalitet, og deres mønstrede design. Resterodes har i har mange år produceret Resteröds underbukser, Resteröds undertrøjer, Resteröds T-shirts og Resteröds trøjer, og derfor kan du være sikker på at du få top kvalitets underbukser fra Resteröds, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og komfort. Resterödes er som oftest lavet i lidt traschy look, og har som oftest lidt kant på deres designs med vævede motiver i form af dyr, eller figurer.

 

Resteröds udvælger også nøje deres modeller, da deres attitude også skal have lidt kant. Resteröds har blandt andet, brugt bokseren Patrick Nielsen, som et af deres stilikoner, til deres underbukse reklamer for Resteröds. På Fashionhero.dk kan du finde et bered udvalg i underbukser fra Resterös, og du kan altid finde Resteröds til gode priser her. 

Historien om Resteröds.

Starten på Resteröds undertøj begyndte, da Mattson brøderne fra Resteröds (en lille by i Sverige) brugte deres hårdt optjente penge, på at købe et par cirkulære strikkemaskiner. De to brødre designede deres første tøj genstande, som bestod i lange og korte underbukser til kvinder og mænd. Hele den første Resteröds kollektion blev skabt i et skur i baghaven, og det lagde grundstenene til det Resteröds, vi kender i dag. Resteröds blev hurtigt en succes i Sverige, på grund af den gode kvalitet, og efter at brødrene have fået fat på det svenske marked, blev de nødt til at udvide deres forretning.

Resteröds drengene investerede i flere rundstrikkemaskiner, og  de flyttede hele deres produktion til en nærliggende landsby Ljungskile, og siden da, har Resteröds ikke ændret sig meget.

Den gode klassiske Resteröds underbukser, har været værdsat, og har ikke ændret sig gennem de sidste 70 år.

I dag har Resteröds udvidet deres kollektion, og alt hvad der bliver udviklet, kommer fra hjertet, samt de erfaringer de har gjort gennem tiderne. Lige meget hvilket par Resteröds underbukser du kan finde, vil de altid kunne relateres tilbage til den første Resteröds kollektion, som Matsson brødrene skabte i byen Resteröds.