Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Selected


< 1 >< 1 >Selected

Selected er et dansk herre tøj mærke som er skabt af virksomheden bestseller i 1997, som blandt andet står bag mærker som Jack & Jones, Veromoda, Only samt mage flere. Selected bliver i dag styret fra hovedsædet i Brande, som i dag huser alle Bestsellers brands. I starten bestod Selected kun af en lille kollektion, som blev solgt i Jack & Jones forretningerne landet over. Bestseller fandt hurtigt ud af at Selected kollektionen var en succes, og gennem årene blev Selected udvalgt større og større. Til sidst voksede Selected ud af Jack & Jones forretningerne, og egne Selected butikker kom til. Allerede i 2008 var der mere end 20 Selected butikker, og der er siden kommet mange flere til.


Selected stil

Selested blev etableret som et klassisk mærke, som skulle bestå af stilede og moderigtige produkter.

I dag er Selected kendt i hele Europa, og er godt på ved ud i resten af verden med hastig fart, som kun få internationale brands kan bryste sig af at have gjort på så kort tid. I dag er Selected kendte for deres klassiske og tidsløse look, som primært henvender sig til den stilede fyr, samt forretningsmanden. Selected er tænkt til hverdagsbrug såvel som kontoret, og kan og selv til den fine fest kan du blive klædt på i Selected fra top til tå. Selected skiller sig ud fra mængden, og er ofte ?first mover? på lang række detaljer og nye detaljer. Med Selected er du sikker på at komme til at tage dig godt ud, og du kommer med Selected til at signalerer god stil, Styr på tingene, og selvsikkerhed. Selected henvender sig til alle mænd, som gerne vil klædes stilrigtigt på til en fornuftig pris, så om du er 15, 30 eller 60 år, så vil du altid kunne blive klædt på fra inders til yderst i et Selected outfit. Selected kommer fire gange om året med nye kollektioner, som gang på gang imponere designer og modefolk verden over. På Fashionhero.dk beskæftiger vi os som bekendt med undertøj hvilket også betyder vi ikke sælger de klassiske jakkesæt osv. Som selected laver. Til gengæld finder du altid et stor udvalg i boxershorts , underbukser, undertrøjer , sokker og T-shirts her.

Brandet Selected er efter hånden blevet så stort, at det ikke er nødvendigt for dem at flashe Selected mærket på alle deres produkter, men i stedet holder den stilrene linje, og de derfor i stedet væver eller printer Selected mærket med småt på diskrete stedet på tøjet.


Selected kvaliteten

Gennem hele Selected kollektionen er der tænkt over hver eneste detaljer fra inderst til yderst, og intet er overladt til tilfældighederne. Alt lige fra lommerne til de anerkendte YKK lynlåsene er velovervejeret helt ned til mindste detalje. Alle Selecteds metervarer er forarbejdet og gennemgået, hvilket sikre en vis standart på samtlige Selected produkter. For at en Selected varer kan blive til, og til sidste ende ud i en Selected forretningerne, skal varen i gennem masse kvalitets test hvor, metervarer bliver testet, syninger bliver gennem gået og hvor lynlåsene bliver testet i gennem, helle denne lang og test og forarbejdnings periode sikre at du til sidst står med det rigtige kvalitets produkt i hånden.


Selected på Fashionhero.dk

På Fashiohero.dk finder du et stort og dybdegående udvalg at Selected i klassike og stilede farver. Der ud over har vi altid et bredt udvalg af forskellige modeller afhængig af, hvilken model du er til. Vi guider og hjælper meget gerne frem til den helt rigtige model for dig, hvis ikke du helt ved hvilken model du skal gå efter, og skulle ønskede mode ikke end den du har fået, hjælper vi gerne med at få dem byttet.