Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Leder du efter "klassikeren med et twist" til din nye stil fra Tommy Hilfiger, så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig her hos Fashionhero.dk et sortiment af både Tommy Hilfiger undertøj og Tommy Hilfiger T-shirts. Det er lige til din nye stil, som skal ud og vises frem for vennerne. Om du skal bruge Tommy Hilfiger underbukser eller Tommy Hilfiger T-shirts, så har vi det lige her. Du finder vores Tommy Hilfiger underbukser i et 3-pack sortiment med et frit valg af om det skal være ensfarvet eller et mix af 3 farver. Er det T-shirts du leder efter, så har vi både V-Neck og den klassiske C-Neck. De kan fås i ensfarvet sort eller hvid. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Klæd dig godt på

I vores Tommy Hilfiger Kollektion finder du:

Hos Fashionhero går vi ikke ned på kvalitet. Så klæd dig godt på med Tommy Hilfiger, som du finder her i vores netbutik. Du skal da være med på moden, og gå rundt og ligne en million. Så klæd dig godt på og lad selvtilliden flyde, som var det dit helt eget show.

Historie

Tommy Hilfiger er et globalt kendt mærke, som har en stor kollektion af tøj. Tommy Hilfiger har amerikansk oprindelse, og siden 1985 vokset sig til et af nutiden mest moderne brands. Du kan finde inspiration til dit undertøj og T-shirts på vores hjemmeside. Fra Tommy Hilfiger kollektionen har vi Tommy Hilfiger underbukser, Tommy Hilfiger T-shirts og Tommy Hilfiger V-Neck. De har altid været en stor del af markedet. Tommy Hilfiger er et kendt mærke, og meget moderne. Tommy Hilfiger er kendt for deres slogan "Klassikere med et twist". Tommy Hilfiger har blandt andet været med i American Idol som Fashion konsulent i 2012.

Thomas Jacob "Tommy" Hilfiger

Thomas Jacob "Tommy" Hilfiger er en amerikansk modeskaber, som voksede op i en lille by nær Cornell University i staten New York. Familien er en Irsk, katolsk. Firmaet Tommy Hilfiger Corporation blev lanceret i 1982. Tommy modtog i 1995 prisen som årets Mr. Fashion Designer, som er en fin pris. Den blev uddelt af Rådet for Fashion Designers America.