Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Midlayer er et fantastisk valg til dig, som ønsker et lækkert sæt træningstøj. Gør dig selv den tjeneste og træn eller stå på ski i det helt perfekte tøj, så du føler du komfortabel og tilpas. Med nogle af vores modeller er der endda reflekser på, som selvfølgelig giver dig en bedre mulighed for at blive set om aftenen eller natten. Tag en af vores modeller på, og hold varmen mens du nyder træningen. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Midlayer


< >< >

Midlayer

Midlayer bruges i kolde temperaturer som supplement til flere lag af tøj, som dermed giver bedre varme. Midlayer i butikken Fashionhero giver dig på samme tid en behagelig vejrtrækning, selvom du er godt påklædt. Midlayer har reflekser så du trygt kan bevæge dig ud om aftenen eller natten på din løbetur eller hvad end du finder du. Midlayeren fra Norte er blød og dejlig, den har en høj hals og sidder egentlig bare rigtig godt og tilpas til din form.

Se eventuelt også vores udvalg af træningsundertøj her i butikken.

Hvad er layers?

Der er 3 forskellige layers, og her på netop denne ankomstside finder du Midlayer, altså mellemlaget hvis man kigger på tøj. Du har måske typisk en undertrøje indenunder denne midlayer, og udenover den har du en vindtæt jakke. Her giver midlayeren dig den holdbare varme du har brug for, samt den er svedtransporterende. Det er derfor et godt valg, at investere i en midlayer da du her kan føle dig tilpas med den perfekte pasform fra midlayeren, men også den formål og kvalitet.

Der er også inner og shell layers, og det er her hvor midlayeren er jo netop placeres i midten af disse 2 layers for, at skabe den bedste varmeholdbarhed og tilfredshed. Midlayeren er rigtig god udenover eksempelvis ski undertøj eller indenunder en løs trænings trøje, som eksempelvis kunne være en fodboldtrøje eller bare en holdtrøje. Midlayeren er udført i en behagelig sømløs kvalitet, og egner sig super godt til aktivitetter såsom træning eller ski. Der er en zip-lukning, samt reflekser på selve trøjen så du kan blive set i mørket.