Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Resteröds Undertøj


< 1 2 >< 1 2 >

Resteröds undertøj


Traditionelt er et mærke fokuseret på undertøj fra boksere til Long-Johns og fuldmode 'Granddad' toppe. Resteröds har flyttet frem i en mere omfattende samling af inspirerende, men nemme at bruge beklædningsgenstande, og den nye kollektioner indeholder ikke kun ægte arv men også et vrid af modernitet.

Fint linned og bomuldsstoffer i stiftsfarver er blevet brugt på tværs af alsidige trøjer og underbukser med høj vægt på arbejdsmandens stil er synonymt med mærket der samarbejder med stil. Traditionens puls forbliver med nogle legende vendinger, herunder snorstilvest og en meget cool fleece-inspireret jakke.

Resteröds mærke begyndte for mere end 80 år siden i 1935, da to brødre fra den lille landsby Resteröd, som ligger nord for Göteborg, investerede alle deres besparelser i to strikemaskiner fra en britisk producent. Matsson-brødrene fortsatte med at designe undertøj til både mænd og kvinder, herunder lange underbukser og linned fra et skur i deres baggård, der fungerede som deres første nogensinde fabrik.

Vokser i popularitet på grund af deres utvivlsomme håndværk og produktkvalitet, brødrene var nødt til at udvide. Større og bedre strikkemaskiner blev erhvervet, og produktionen flyttede til den nærliggende landlige by Ljungskile.

Siden 1935 er den klassiske samling forblev uberørt, og i dag præsenterer Resteröds Trikåfabrik denne nye SS17 originale kollektion, inspireret af en rig arv og udviklet gennem sjæl og erfaring.

Resteröds underbukser

Resteröds T-shirt

Resteröds undertrøjer