Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Det er dømt herremode med vores kollektion af T-shirts fra Tommy Hilfiger. Går du efter kvalitet og er modebevidst, jamen så er du landet det rigtige sted. Disse T-shirts har den moderne stil og stilrene design. Siden det storbysmarte mærke Tommy Hilfiger fra New York er kommet på banen, er det blevet helt eksklusivt at bære rundt på sådan et produkt. Du finder i vores sortiment både den klassiske C-Neck og V-Neck. bær det kendte amerikanske design, og vær med på moden i dag. Husk at vi betaler din fragt og dine varer kan forventes, at komme inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Tommy Hilfiger T-shirts


< 1 >< 1 >

Lækker behagelig T-shirt fra Tommy Hilfiger

I vores Tommy Hilfiger kollektion finder du:
  • Tommy Hilfiger 3-pack T-shirts Sort
  • Tommy Hilfiger 3-pack T-shirts Hvid
  • Tommy Hilfiger 3-pack V-Neck Sort
  • Tommy Hilfiger 3-pack V-Neck Hvid

Bær den super behagelige T-shirt som du kan finde i både klassikeren C-Neck eller med V-Neck. Brug den under din skjorte, eller for sig selv. Den sidder tæt på kroppen og er derfor brugbar til hvad end du finder på. Leder du efter andre produkter inden for samme mærke, så tag og kig på hele kollektionen fra Tommy Hilfiger. Se også Tommy Hilfiger undertøj eller Tommy Hilfiger underbukser.

Tommy Hilfiger T-shirts

  • 95% Bomuld
  • 5% Elastan

Tommy Hilfiger har en fantastisk behagelig T-shirt, som fås i både klassikeren og V-Neck. Du kan få vores T-shirts i ensfarvet sort eller hvid, og leveret i en lækker Tommy Hilfiger æske. På T-shirten er der broderet et Tommy Hilfiger logo. Du kan bruge V-Neck som en helt normal T-shirt, og hvis det ikke lige er din stil kan du se vores klassiske T-shirt, som passer rigtig godt under en skjorte eller for sig selv direkte på, da den sidder behageligt, og tæt på kroppen.