Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Er du klar til at gå rundt i undertøj fra det verdensberømte storbymærke Tommy Hilfiger fra New York, jamen så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig kvalitet af højeste kaliber, og den moderne stil som også er stilren. Gå med dette eksklusive mærke, og følg dig tilfreds både om dagen som om natten. I vores sortiment af undertøj finder du underbukser og T-shirts fra Tommy Hilfiger. Du vil hurtigt opleve hvor behageligt stoffet er, og føle dig komfortabel hele dagen. Husk vi altid sender dine varer fragt frit til dig, og at du kan regne med at få dem inden for 1-2 hverdage, samt du altid kan forvente at få en god behandling.

Tommy Hilfiger Undertøj


< 1 >< 1 >

Føl dig tilpas

I vores Tommy Hilfiger Undertøjs kollektion finder du:

Går du op i om dit undertøj er behageligt. Det gør vi også. Derfor tag et kig på vores yderst komfortable undertøjs kollektion fra Tommy Hilfiger her på hjemmesiden. Leder du efter andre produkter så tag et kig på hele kollektionen fra Tommy Hilfiger. Se også Tommy Hilfiger underbukser eller Tommy Hilfiger T-shirts.

Tommy Hilfiger Underbukser

  • 95% Bomuld
  • 5% Elastan

Lækre underbukser fra storbymærket Tommy Hilfiger. Underbukser med højeste kaliber af kvalitet, som har en super god pasform. Gør dig selv den tjeneste at gå i noget behageligt, og det er netop hvad Tommy Hilfiger underbukser er. Det er vigtigt med komfortable underbukser til den lange dag. På elastikken er der vævet Tommy Hilfiger ind med kontrastfarver. Tommy Hilfiger underbukserne kan du få både i ensfarvet eller mixed farver. De kommer i en 3-pack, og bliver sendt i en lækker genkendelig Tommy Hilfiger æske.

Tommy Hilfiger T-shirts

  • 95% Bomuld
  • 5% Elastan

Tommy Hilfiger har en fantastisk behagelig T-shirt, som fås i både klassikeren og V-Neck. Du kan få vores T-shirts i ensfarvet sort eller hvid, og leveret i en lækker genkendelig Tommy Hilfiger æske. På T-shirten er der broderet et Tommy Hilfiger logo. Du kan bruge V-Neck som en helt normal T-shirt, og hvis det ikke lige er din stil kan du se vores klassiske T-shirt, som passer rigtig godt under en skjorte eller for sig selv direkte på, da den sidder behageligt, og tæt på kroppen.