Menu
Facebook Twitter Instagram YouTube Google+ E-mærket

Står du og mangler underbukser, så er du kommet til det helt rigtige sted, for på Fashionhero.dk finder du et af Danmarks størs udvalg i underbukser. Her finder du alle former for underbukser, så om det er til hverdag, fest, eller sport så finder du dine nye underbukserne her. Vores underbukser findes i flere forskellige kvaliteter, men vigtigs er at underbukserne passer til det formål du skal bruge dem til. Vi har altid et stort udvalg af forskellige underbukser, og vi har dem i flere forskellige materialer i alt lige fra microfiber underbukser og til modal underbukser. Vores underbukserne findes i flere forskellige farver, så om du er til ensfarvet, ternet eller stribe underbukser så finder du dem her.
Husk vi altid sender dine underbukser fragtfrit, og inden for 1-2 hverdage.
Se også vores store udvalg i boxershorts, tights, brief og trunks.

Underbukser


< 1 2 3 4 5 6 13 14 15 16 17 >< 1 2 3 4 5 6 13 14 15 16 17 >

Underbukser

Underbukser er noget af det vi her på fashionhero.dk virkelige har en passion for. Vi bruger en stor del af vores tid på at finde de rigtige underbukser og med den rigtige komfort, så vores kunder altid har til stort udvalg at vælge i mellem. Der findes mange forskellige typer af underbukser, og om du er til de helt korte, korte eller de lange så har vi alle former for underbukser har på fashionhero.dk. Vi har underbukser i alle prisklasser, men ens for alle vores underbukser er at de er i ordentlig kvalitet. Vi udvælger kun underbukser, som vi 100 % selv kan stå inden for. Vi har modeller som Bjørn Borg underbukser, JBS underbukser, Hugo Boss underbukser, Resteröds underbukser, Muchomalo underbukser, Cristiano Ronaldo CR7 underbukser, Claudio underbukser som alle er underbukser der er produceret i topkvalitet.

Der findes mange typer af underbukser og med den store ekspertise og erfaring vi her på Fashionhero.dk har ved vi der er store forskel på hvad vores kunder vil have. Så ligegyldigt hvilken type for underbukser du er på udkig efter har vi den model du leder efter. Vi alle former og modeller inder for underbukser, og vi kan altid servicere dig med din ynglingsmodel.


Brief underbukser

Breff underbukser som er den korte model af underbukser. Breffen findes i mange forskellige faconer, og der kan være stor forsket på hvilken breff der passer til dig. Breff underbukser er begyndt at vinde rigtig meget indpas hos den yngre generation. Tidligere var det mest den ændre generation som brugte breff modellen. Mange af de moderigtige mærker er virkelige begyndt at, lave nogen fede breff´s underbukser, da de har fået øjnene op for at breaff bliver mere og mere populær. På fashionher.dk kan du finde breff underbukser, i mange forskellige farver og modeller, og du kan altid finde gode pakketilbud på vores breff underbukser.


Trunk underbukser

Trunk underbukser, er stadig de mest populære underbukser på markedet. Trunk underbukserne går typisk ned til midt på låret, og sidder de til. Trunk underbukser findes i mange forskellige modeller, og pasformer og der kan være stor forskel på hvilken type trunks der passer til dig. Trunk underbukserne er som oftest helt plane, men der findes også med trunks med knaplukning i skridtet. På fashionhero.dk kan du finde trunks i mange forskellige modeller og farver, og der er altid gode pakketilbud på vores trunks.


Boxer underbukser

Boxer underbukser er en populær model her på fashionhero.dk. Boxer underbukser er typisk den løse model som grå ned til midt på låret, eller lidt længere ned. Boxer underbukser er som oftest lavet med knapper i skridtet, og bliver af mange brugt som nat underbukser. Mange af de store mærker er begyndt at lave boxer, da det af mange mennesker, bliver forbundet med hyggelig søndags buks.


Boxershorts til mænd

På Fashionhero.dk har vi et stort udvalg i boxershorts, og det behøves ikke at koste en formue at anskaffe sig et par nye kvalitets boxershorts, for på Fashionhero.dk har vi altid gode priser. Vi vil være de billigste og derfor har vi prisgaranti på alle vores boxershorts. Vi har Bjørn Borg boxershorts, JBS boxershorts, Hugo Boss Boxershorts, Resteröds boxershorts og mange flere. Skulle du have ideer eller ønsker til nye modeller eller mærker som du kunne tænke dig vi fik her på siden, er du velkommen til at kontakte os.


Billige boxershorts

Du kan altid finde gode pakketilbud på vores herre boxershorts, du kan altid få 4 par kvalitets boxershorts for 199,95 hvilket er de billigste boxershorts på markedet, kvaliteten taget i betragtning.

Du kan hos os få Bjørn Borg boxershorts i hvid/hvid eller sort /hvid til gode priser. For eksempel kan du nu få 4 par Bjørn Borg boxershorts for 549,95 du spare her 149,- på en af de mest populære boxershorts fra Bjørn Borg.


Vores Boxershorts

Hos os mener vi ikke du skal være lavet til dine boxershorts, men at dine boxershorts skal være lavet til dig, og lige gyldigt hvilken statur du har, kan vi altid finde et par boxershorts som passer lige til dig. Derfor har vi lanceret vores tilbudsside hvor du har mulighed for at finde den boxershorts model som passer lige til dig.

Vi har alle former for boxershorts, så om du er til neutrale sorte eller hvide boxershorts, kan vi også hjælpe med det. Alle de mærker som vi fører her på Fashionhero.dk laver sorte og hvide boxershorts, men der er også mulighed for at få Boxershorts med mere farve på. Du kan for eksempel vælge vores svenske mærke Resteröds som laver nogen fantastiske boxershorts. Resteröds boxershorts er ofte lavet i lidt støvede farver, og med en bred elastik i livet. Er du mere til boksershorts med lidt mere stærke farver skal du tage et kig på vores muchachomalo boxershorts, som er designet af kunstnere, hvor der er garanti for farverige boxershorts.

Alle vores boxershorts kommer direkte fra de enkelte leverandører, så du kan være sikker på at alle vores boxershorts har gennemgået alle kvalitetskrav for salg i EU.

Vores Boxershorts findes til voksne fra størrelse S-XXL og er der behov for en større model er du velkommen til at kontakte os, så vil vi undersøge hvor vi kan finde en stører boxershorts fra.

De fleste af vores boxershorts et lavet i bomuld med elastan, hvilket giver den perfekte kontrast mellem blødhed og komfort. Men hvis du er på udkig efter de mere funktionelle boxershorts til træning og løb er de også at finde. De er som oftest lavet i polyamid og elastan som giver Boxershortsene den perfekte kombination af at være slidstærke, og samtidig elastiske. Vi går meget op i at vores boxershorts tager sig ud på billederne som i virkeligheden, derfor er der mulighed for at forstørre alle vores boxershorts op, så du kan se dem på nært hold.


Boxershorts til børn

Du kan og så vores store udvalg i Bjørn Borg boxer til børn, som har været en stor succes. Vores boxershorts til børnene har de nyeste og de meste moderne farver, og er i samme gode kvalitets som til de voksne. Boxershortsene til børn går fra størrelse 4-14 år.

Vi få hele tiden nye boxershorts hjem, så vi har et stort og varieret udvalg.


Historie

Navnet boxershorts stammer tilbage fra 1940'erne hvor bokserne fandt ud af at det ville være nemmere at bevæge sig hurtigt hvis bukserne var korte. Her efter kom fødslen på boxershortsene. Men det var først i 1985 Boxershortsene for alvor slog igennem da den amerikanske virksomhed Jockey begyndte at producere boxershorts i store mængder.